Nieuws

50.000 draaiuren

Peter Dekkers werd verrast door Pon Equipment met een Gouden Bulldozer ter gelegenheid van 50.000 draaiuren op een Caterpillar, een hele prestatie!

Caterpillar omschrijft een vakbekwame machinist als ambassadeur van zijn eigen bedrijf en Pon Equipment, iemand die zorgt voor een goede uitvoering van het werk, dagelijks contact heeft met de uitvoering, advies geeft en mogelijkheden benut voor meerwerk. Ook voor de ontwikkeling van technische en praktische mogelijkheden voor de machines van Caterpillar zijn de gebruikers een belangrijke groep waar goed naar geluisterd wordt en hun inbreng in dank wordt afgenomen.

Caterpillar heeft een historie van meer dan 85 jaar in Nederland met dealerschap en importeurschap sinds 2006 bij Pon Equipment en kent vele enthousiaste gebruikers. Graag willen zij machinisten die vele uren op Caterpillar machines hebben gewerkt extra in het zonnetje zetten en onderscheiden. Deze onderscheiding bestaat uit een unieke Gouden Bulldozer die zal worden uitgereikt aan machinisten die aantoonbaar 50.000 uur op Caterpillar machines hebben gedraaid.
Pon Equipment BV

Ook Peter behoort sinds kort tot deze bijzondere groep machinisten met 50.000 draaiuren en de Gouden Bulldozer heeft een plekje gekregen in huize Dekkers.
Voor u betekent dit een extra bevestiging van de jaren lange ervaring die u mag verwachten van Peter Dekkers Grondwerken.