Ons materieel

Peter Dekkers Grondwerken werkt altijd met het kwalitatief beste materieel, voorzien van de nieuwste technologieën. Alles voor de perfecte aanpak van elk project.  "Voor investeringen in groot materieel deinzen we dan ook niet terug. Dat zien wij als een kans om méér te kunnen doen en beter werk af te leveren. Bovendien zorgt iedere investering voor uitbreiding van kennis en deskundigheid, zodat ons bedrijf zich kan blijven ontwikkelen en de opdrachtgever hier nog beter van kan profiteren.”

Voor het grondwerk hebben we verschillende grondverzetmachines, waar we zonder problemen de meest complexe grondwerkopdrachten mee kunnen uitvoeren.

Hierbij een kleine impressie van ons werkmateriaal/ wagenpark:

2 MOBIELE 18 TONS KRANEN (Caterpillar M318F en M315D)

Deze kranen hebben de kracht van een 18 tonner en voldoen aan de hoge eisen op het gebied van flexibiliteit en nauwkeurigheid.  Accesoires  zoals het draaikantelstuk, de GPS en de brede balonbanden, en  bovendien eigenschappen als goede emissie en beperkt geluid, maken bijzondere werkzaamheden op uiteenlopende locaties mogelijk.

MINI-GRAVER (Caterpillar 301.7D)

Ook deze minigraver is uitgerust met een Engcon EC02B draaikantelstuk zodat ieder klein hoekje voor ons bereikbaar is.
De machine heeft een doorrijbreedte van 100cm en een doorrijhoogte van 238cm.

Het transporteren van de minigraver kunnen wij voor u geheel in eigen beheer verzorgen.

TRACTOR MET DUMPER

Deze 22 tons gronddumper, met een bakinhoud van 12 m³, is voorzien van hydraulische distelvering, widespread gestuurde tandem, hydraulische kleppen en luchtremmen.

De grote luchtbanden, speciaal voor het transporteren van grond bij slechte weersomstandigheden in het veld, zorgen voor minder structuur bederf.

LOADER

De kniklader is erg wendbaar en door de toepassing van diverse aanbouwdelen voor veel uiteenlopende werkzaamheden inzetbaar. 

MINILOADER

Voor deze machines hebben we diverse aanbouwdelen om uw klus zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren.

MINITRACTOR

Met de aanschaf van deze compacte tractor kunnen we zelfs in de kleinste tuinen uw grondwerk verzorgen.  De tractor heeft een breedte van 140 cm.

 Ook het transporteren van de minitractor kunnen wij voor u geheel in eigen beheer verzorgen.

VERDICHTINGSMATERIEEL

Om onze werkzaamheden op de juiste manier uit te kunnen voeren en onze kwaliteit te waarborgen maken we gebruik van de volgende verdichtingmachines in eigen beheer:
Zo zijn wij voorzien van:
Weber stamper SRV 590 4 tact
Weber trilplaat CR4 slagkracht 4 ton
Weber trilplaat CR8 slagkracht 8 ton