Materieel

Caterpillar M318F (2014)

De eerste Cat M318F is half september afgeleverd bij Peter Dekkers Grondwerken. Deze Field Follow mobiele graafmachine is nog in de test fase. Het Engcon draaikantelstuk is overgezet, voor een goed vergelijk en omdat deze flexibiliteit niet meer te missen is in het werk. Tevens zijn de dubbellucht banden vervangen door brede ballonbanden.
Na enkele weken zal de machine terug naar de fabriek gaan om hem geheel uit te lezen, na te lopen en te fine tunen. Daarna zal de machine definitief worden afgeleverd, ter vervanging van de Cat M316D. 
De kracht van de 18 tonner en de hogen eisen aan emissie en geluid maken bijzondere werkzaamheden op diverse locaties nog beter mogelijk. De motor voldoet aan Stage IV, dat is gewoon de top.  

Binnenkort verrassen wij u met foto's van de gehele machine!

 

Caterpillar minigraver 301.7 D

Sinds maart 2013 is het materieel uitgebreidt met een CAT minigraver. Het transporteren van de minigraver kunnen wij voor u geheel in eigen beheer verzorgen.
Ook deze minigraver is uitgerust met een Engcon EC02B draaikantelstuk zodat ieder klein hoekje voor ons bereikbaar is. 
De machine heeft een doorrijbreedte van 100cm en een doorrijhoogte van 238cm. 

 

Caterpillar M316D (2013)

Na ruim 3 jaar gewerkt te hebben met de voorgaande M316D kunnen wij nu, in februari 2013 met deze gloednieuwe machine ons verder richten op de toekomst. De machine is o.a. uitgerust met het laatste nieuwe draaikantelstuk van Engcon EC226.


 

Caterpillar M316D (2009)

Sinds oktober 2009 zijn wij in het bezit van een Caterpillar M316D een 18 tons mobiele graafmachine met hydraulisch verstelbare giek en draaikantelstuk van Engcon. Deze Caterpillar graafmachine is een zeer flexibele machine in de aannemerij als ook voor cultuurtechnische werkzaamheden. In het grondwerk heeft deze machine veel voordelen bij het aanvullen van bouwputten, het leggen van rioolbuizen en het realiseren van vijvers en dijken, het verplaatsen van bomen en struiken.

De Cat machine kan voorzien worden van diversen bakken.

smalle bak 60/80 cm
dieplepelbak 110 cm
opschoonbak   185 cm
opschoonbak 280 cm
taludbak 1 : 1
palletvork
rippertand
puinriek
zeefbak sorteergrijper
jip verlenggiek

 

Werklust WG10 FZ

De Werklust WG 10 FZ is een 8 tons zwenklader met extra brede banden en vele opties zoals W3 startonderbreking, extra werklampen op de hefarm, bluetooth carkit, luchtgeveerde stoel en airco. De zwenkbediening is zowel door middel van de hand als met een voetpedaal bestuurbaar.
De banden zijn van een nieuw type welke vooral bedoelt zijn voor wielladers in het straatwerk. Deze zijn van het type 500/45R22,5 en worden geleverd door de Hollandse Bandenmarkt.
De zwenklader heeft een bakinhoud van 1100 ltr. De overige bakken zijn in overleg door Matt Nielen gemaakt.

Dichte bak
Palletvork
Puinriek
Egalisatieframe - uit te voeren met machine ontvanger

 

John Deere 6930

Sinds augustus 2011 zijn wij ook voorzien van een John Deere tractor  in combinatie met een Record gronddumper 22 tons met een bakinhoud van 12 m3 voorzien van hydraulische distelvering een widespread gestuurde tandem, hydraulische kleppen en luchtremmen. Door de aankoop van deze combinatie kunnen wij het vervoer van zand en grond voortaan zelf transporteren.

Gronddumper 7 m3 met grote luchtbanden
Deze gronddumper is voorzien van grote luchtbanden speciaal voor het transporteren van grond bij slechte weersomstandigheden in het veld, hierdoor vormt er minder structuur bederf.   

Verdichtingmaterialen
Door onze werkzaamheden op de juiste manier uit te kunnen voeren en onze kwaliteit te waarborgen  hebben wij onze eigen verdichtingmachines.
Zo zijn wij voorzien van:
Weber stamper SRV 620 4 tact
Weber trilplaat CR4 slagkracht 4 ton
Weber trilplaat CR8 slagkracht 8 ton

 

Offerte aanvraag

Wij geven u graag een vrijblijvende indicatie voor de kosten van uw grondwerken.

Contactgegevens

Peter Dekkers Grondwerken
Middelweg 36
5253 CA Nieuwkuijk
T. 073-5116711
M. 06-50251178
F. 073-5116763
E. info@peterdekkersgrondwerken.nl
I. www.peterdekkersgrondwerken.nl