Diensten

Grondwerken:
Voor alle soorten grondwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Met onze machines, jarenlange kennis en vakkundigheid zijn wij breed inzetbaar. Door het leveren van kwalitatief werk op een snelle en efficiënte manier kunnen wij de klant optimaal tevreden stellen.
Ook wanneer de praktijk eens afwijkt van de theorie. Juist door de korte beslissingslijnen kunnen we snel reageren, waardoor vertraging in de uitvoering van uw opdracht kan worden voorkomen.

Hieronder treft u een aantal van onze werkzaamheden aan:

- uitgraven van bouwputten, kelders, zwembaden
- grondwerk voor bestrating alsmede aanleg
- aanleg en renovatie van tuinen en verplaatsen van bomen en struiken
- cultuurtechnische werken
- grond zeven
- aanleg van paardenbakken met eb en vloed systeem
- grondwerkzaamheden voor tankstations en putten en kelders
- aanleg van drainage systemen en infiltratiesystemen
- aanleg van sloten, duikers en uitbaggeren van sloten
- fijn nivellering van zand- en puinbodems
- levering van teelaarde, ophoogzand, menggranulaat, metselzand, betonzand, brekerzand
- gladheidbestrijding
- verhuur van grondverzetmachines met personeel
- sloopwerkzaamheden
- afvoeren van (groen)afval
- verrichten van loonwerk

Bouwputten:
Voor het bouwrijp maken van terreinen, het uitgraven van bouwputten of het verrichten van grondwerken bij infrastructurele projecten bieden wij een oplossing. Door de jarenlange ervaring kunnen wij met u meedenken om zo te komen tot een meest efficiënte uitvoering. Alle projecten worden met eigen materieel en door eigen mensen uitgevoerd. Om deze redenen zijn wij in staat ieder project tot in alle details te beheersen en de kwaliteit te garanderen.

U vraagt, wij draaien!

Bestrating:
Een nieuwe bestrating voor uw oprit vraagt om een goede ondergrond, want u wilt natuurlijk lang kunnen genieten van uw nieuwe bestrating. Vaak moet eerst de oude bestrating verwijderd moeten worden, waarna het uitgraven van de oprit kan plaatsvinden. Hierbij moet met een tal van zaken rekening gehouden worden, zoals het peil van de bovenkant van de nieuwe bestrating, de dikte van de nieuwe bestrating en de hoeveel korrelmix en straatzand dat toegepast moet worden. We kunnen u hierin adviseren en brengen graag al deze werkzaamheden voor u ten uitvoer.

Ons werk past in uw straatje!

Aanleg en renovatie van tuinen:
Eén van onze specialismen is het uitvoeren van grondwerkzaamheden voor het aanleggen of renoveren van tuinen. De bestaande tuin wordt door ons gerooid en het oude straatwerk kunnen wij verwijderen. Grond met puin kan ter plekke worden gezeefd. Vervolgens kunnen wij de tuin, volgens een aangeleverd ontwerp, opnieuw indelen. De grond wordt gespit voor de aanleg van plantvakken, geëgaliseerd voor het inzaaien van gras of leggen van graszoden en voorbereid voor de aanleg van een terras of paden. De werkzaamheden worden eventueel in nauw overleg met uw tuinarchitect of hovenier uitgevoerd. De laatste jaren hebben wij ook diverse grondwerkzaamheden verricht voor de aanleg van kunstgrasvelden en kunstgrasgazons.

Een nieuwe tuin; wij laten er geen gras over groeien.

Grond zeven:
Tijdens het spitten van grond kan men wel eens stuiten op onverwachts puin. Dit hoeft de werkzaamheden niet te belemmeren, want wij kunnen dit ter plekke zeven met een zogenaamde zeefbak. Voor grote oppervlakten maken wij gebruik van een een trommelzeef.

Wij scheiden het kaf van het koren!

Slopen:
Het slopen van bouwwerken behoort ook tot onze werkzaamheden. Door tevens de afvalstromen voor u te verzorgen werken wij kostenbesparend. Slopen, het klinkt zo eenvoudig, maar het is tegenwoordig specialistisch werk dat volgens richtlijnen wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om totaalsloop of renovatiesloop wij informeren u graag vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden.

Een klein of groot gebouw; wij ruimen het graag voor u op!

Gladheidbestrijding:
In de wintermaanden verzorgen wij gladheidbestrijding. Hiervoor maken we gebruik van een sneeuwschuif, veegmachine en zoutstrooier, waardoor we grote hoeveelheden sneeuw kunnen ruimen. Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.

Uw overlast verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Herfst:
De herfst is een perfect seizoen om uw tuin te renoveren of uw bomen te verplaatsen. U kunt dan het volgend voorjaar genieten van uw nieuwe tuin.

De natuur heeft zijn hoogtepunt gehad en alles wordt klaargemaakt voor de winter. De sloten worden gemaaid en vaak wordt dan geconstateerd dat de sloten ook uitgebaggerd en/of uitgediept moeten worden. Maak nu uw afspraak hiervoor, zodat wij dit in de winter voor u kunnen uitvoeren.

Offerte aanvraag

Wij geven u graag een vrijblijvende indicatie voor de kosten van uw grondwerken.

Contactgegevens

Peter Dekkers Grondwerken
Middelweg 36
5253 CA Nieuwkuijk
T. 073-5116711
M. 06-50251178
F. 073-5116763
E. info@peterdekkersgrondwerken.nl
I. www.peterdekkersgrondwerken.nl